Vergoeding Zorgverzekeraars/Geschillenregeling

Wanneer uw haar meer uitvalt dan normaal, of zich kale plekken voordoen, kunt uw huisarts of specialist verzoeken een medische indicatie uit te schrijven voor een haarwerk.
U komt dan in aanmerking voor een vergoeding van de aanschafkosten door uw zorgverzekeraar.
Als u de medische indicatie heeft ontvangen kunt u een vrijblijvende afspraak maken in ons Haarinstituut, of indien noodzakelijk, bij u thuis/Ziekenhuis.

Wij zullen u adviseren bij uw model- en kleurkeuze en het onderhoud van het haarwerk.
De zorgverzekeraars vergoeden 1x per jaar in de basisverzekering €465,- bij een aanvullende verzekering is het mogelijk ook nog een bedrag te ontvangen Als het te betalen bedrag van het haarwerk hoger is dan de wettelijke vergoeding, hoeft u alleen het resterende gedeelte bij de aflevering te betalen. Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten en verzorgen de financiële afhandeling voor u.
Let op ! Vergoeding Heren, neem voor de zekerheid contact met uw zorgverzekering op of raadpleeg de verzekeringsvoorwaarden. Alopecia androgenetica [mannelijke kaalheid] wordt niet vergoed. Bij sommige verzekeraars wordt Alopecia areata [verminkte of pleksgewijze kaalheid] wel vergoed.
Vergoeding buitengewone uitgaven, neem contact op met de belasting of belastingadviseur.
Vergoeding zorgtoeslag ? Raadpleeg, www.toeslagen.nl
Wilt u weten wat uw verzekeraar vergoed ?
Zie de vergoedingswijzer van Haarwerk Instituut Nederland :

Ga hier naar het vergoedingsoverzicht van Independer
Menu