Haarwerken en Pruiken

IMG_8265

Haarwerk Instituut Nederland biedt maatwerkoplossingen voor haaruitval

zoals synthetische, echt haar en prime hairwerken. Ontdek onze uitgebreide collectie en persoonlijke begeleiding. Ook voor haarwerken op maat en haarwerkonderhoud. Profiteer van onze SEMH-certificering en samenwerking met grote zorgverzekeraars voor een soepele vergoedingsprocedure. Neem contact op voor deskundig advies. Bel ons voor een afspraak.

SYNTHETISCHE KUNSTVEZEL

Deze haarwerken zijn makkelijk in model te brengen. Model vast daardoor makkelijk in onderhoud. Deze vezel is niet hittebestendig.

Handgeknoopt met natuurlijke inplant.
Machinaal haarwerk heeft een dikker montuur.

ECHT HAAR

Voelt en ziet eruit als uw eigen haar. U kunt dit haarwerk föhnen, krullen en stylen.

Europees haar – niet chemisch behandeld, haarschubben blijven intact.

Aziatisch haar – is chemisch behandeld , daardoor beperkte levensduur.

CYBER KUNSTVEZEL

Cyber is een sterke vezel, is kleurecht. Met dit haarwerk kunt u zwemmen en in de sauna. Na het wassen valt het cyber haarwerk terug in het model.

LUXE KUNSTVEZEL

Hittebestendig, na het wassen stylen of föhnen in het gewenste model.

HAARAANVULLING/DEELHAARWERKEN

Volledig opgenomen in uw eigen haar ! In alle afmetingen te leveren, confectie en maatwerk

Vragen? neem contact met ons op

  PRIME HAIR

  Prime hair is een samenspel tussen een hoogwaardige echt haar kwaliteit, gemengd met een fijne hittebestendige synthetische vezel. Prime hair, deze mix van echt haar en de met warmte te vormen hittebestendige vezel, zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

  Prime hair is een prachtige compositie van natuurlijke kleurreflexen en highlights . Er zijn zelfs rooted kleuren verkrijgbaar, een natuurlijke uitgroei !

  Het draagcomfort is groot doordat de voorkant een z.g. Filmaanzet heeft, deze loopt naadloos over in een monofilament van zacht doorzichtig ademend materiaal waarop de haren zijn geknoopt. Het soepele haar geeft een aangenaam en zeker gevoel en is op vele manieren te stylen.

  Ontdek bij haarwerk instituut nederland prime hair. Pas vrijblijvend de schitterende modellen. Lang haar in verschillende kleuren o.a. Mocca rooted, bernstein rooted, sandmix, expressomix enz. Vlotte bobline in vele kleuren, heel bijzonder is de gingerblonde mix. Een half lang model met o.a. Prachtige highlights. Probeer zelf hoe eenvoudig prime hair is te stylen. Elke haarwens gaat in vervulling.

  Ook onze 2 nieuwe top deelstukjes van prime hair zijn verbazingwekkend, top 1, een vederlicht deel haarwerk met een montuur van 13×16 cm en een haarlengte van 14-20 cm. Het resultaat is meer volume en een betere houdbaarheid van uw model. Top 2, een montuur van 7×16 cm en een haarlengte 10-20 cm. In een paar seconden een volle pony !

  Prime hair heeft 12 kleuren, zijn er nog aanpassingen nodig ? In ons atelier kunnen wij elke gewenste kleur bij knopen.

  Haarwerk instituut nederland geeft u goede begeleiding over het onderhoud van uw prime hair.

  LEVERTIJDEN

  Door ruime voorraad echte – en synthetische kunstvezel haarwerken, dezelfde dag leverbaar.

  MAATWERK

  Levertijd: 1 week – 10 weken

  Aanpassingen haarwerk: in eigen atelier.

  Alle haarwerken hebben een licht montuur en zijn “ademend”.

  Door haarverlies heeft u het gevoel dat u een deel van uzelf verliest. Een goed haarwerk is niet van echt te onderscheiden, een moderne oplossing die u het vertrouwde gevoel van uw eigen natuurlijke haar terug geeft. Bij haarwerk instituut nederland zijn wij ook altijd voldaan als een klant met een grote glimlach weer zelfverzekerd de deur uitloopt.

  ZIEKTEKOSTENVERGOEDING HAARWERK

  Haarwerk instituut nederland is uiteraard semh gecertificeerd en lid van de anko sectie haarwerken met een onafhankelijke klachtenregeling. Wij werken samen met alle grote ziektekosten verzekeraars zodat u verzekerd bent van een correcte afhandeling. Klanten die op medische indicatie via de huisarts of specialist bij ons terecht komen, helpen wij met het verkrijgen van een vergoeding via de zorgverzekering.

  Bij een medische indicatie heeft u recht op de basisvergoeding van uw zorgverzekering. Het bedrag dat wordt vergoed voor een haarwerk bedraagt €465,-, met een bedrag van uw aanvullende verzekering. Wij verzorgen de verrekening direct met de zorgverzekeraar. De vergoeding voor uw haarwerk wordt door ons dan direct in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

  Menu