Onze werkwijze

Welkom bij Haarwerk Instituut Nederland. Met onze 40 jarige expertise in Haarwerken met een onzichtbare natuurlijke uitstraling voor Dames, Heren en Kinderen, zijn wij er voor u bij haarverlies , hoofdhuid – en haarproblemen.

De eerste kennismaking met Haarwerk Instituut Nederland is meestal telefonisch of per mail, tijdens het eerste contact proberen wij een idee te krijgen wat uw wensen zijn,

Om u in een ontspannen sfeer te kunnen adviseren, werken wij op telefonische afspraak in een van onze aparte, sfeervolle behandelruimten. Ook is thuis – of ziekenhuisbezoek mogelijk !

Haarwerk Instituut Nederland heeft een ruime voorraad en zorgt ervoor dat tijdens de eerste vrijblijvende intake voldoende modellen voor u klaar staan.

Wij informeren u duidelijk over de vele soorten Haarwerken en oplossingen die er zijn.

U kunt de Haarwerken passen. Er is een grote verscheidenheid aan modellen, vezels , en methodes om het haarwerk te bevestigen. Wij kunnen u helpen een juiste keuze te maken. Neem een vertrouwd iemand mee !

Advies bij alternatieve hoofdbedekking, zoals petjes, mutsjes , sjaals en haarbanden.

Het is mogelijk om confectiemodellen van elke vezel, in 1 dag te leveren en aan te passen in ons eigen atelier. Informeer naar de mogelijkheden.

De financiële afwikkeling met de zorgverzekering kunnen wij verzorgen als u een machtiging voor een haarwerk van uw arts heeft. Het te vergoeden bedrag brengen wij meteen in mindering.

Wij leveren Haarwerken vanaf de vergoeding van de Basisverzekering €465,- *Vergoedingwijzer

Marieke en Gerard nodigen u vrijblijvend uit voor een uitgebreide intake in een van onze sfeervolle vestiging in Lelystad. Gratis parkeren op eigen terrein !

 

Graag tot ziens !

Menu