Over ons

Wij, Marieke en Gerard, hebben ruime ervaring als Dames – & Herenhairstylisten. Het is heel bijzonder dat ik mijn dochter, met mijn 40 jarige ervaring als Hairstylist en Haarwerkspecialist heb mogen opleiden tot een ervaren Hairstylist en Haarwerkspecialist, inmiddels werkt Marieke al 16 jaar in Lelystad en Soest als mede eigenaar van Haarwerk Instituut Nederland.

Wij nodigen u vrijblijvend uit om u te informeren over de vele mogelijkheden die Haarwerk Instituut Nederland u te bieden heeft. Wij werken op afspraak om u in alle rust, in een privé ruimte, te kunnen ontvangen met uw partner, vriendin/vriendinnen of familie. Tijdens het eerste contact per mail of telefoon, vragen wij naar uw wensen, wij zijn dan goed voorbereid op uw eerste bezoek zodat u vrijblijvend een of meerdere Haarwerken kan passen.

Thuis– en ziekenhuis-service:
Uit ervaring weten wij dat er omstandigheden zijn waardoor u niet naar ons toe kan komen, wij komen dan vrijblijvend zonder verplichtingen, met onze speciale uitrusting, met een anonieme auto bij u thuis of in het ziekenhuis.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak !

Tot ziens! - Marieke & Gerard

Menu