BIOPTRON LICHTTHERAPIE:  

BIOPTRON LICHTTHERAPIE:  

BIOPTRON LICHTTHERAPIE:  

DE MEDISCHE OPLOSSING OM VIRUSSEN TE BESTRIJDEN

Onze bijdrage aan de strijd tegen COVID-19

Onze hele beschaving zit midden in een ongeziene crisis in de gezondheidszorg! Ongezonde leefgewoonten en de vergrijzing van de bevolking hebben ertoe geleid dat verschillende gezondheidsproblemen dramatisch zijn toegenomen en dat dit een steeds grotere last voor de gezondheidszorg wordt.  Dit werd helaas pijnlijk duidelijk bij de slechte voorbereiding wereldwijd inzake gezondheidszorg om de pandemie COVID-19 het hoofd te bieden.
 
 
Mensen in staat stellen om voor zichzelf te zorgen is nog nooit zo noodzakelijk geweest!
Bioptron AG, lid van de Zepter Group, is een gerenommeerd Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van geneeskunde en gezondheidszorg en dat al 30 jaar veilige, niet-invasieve en effectieve medische lichttherapie biedt om ziekten te voorkomen en te behandelen en de levenskwaliteit te verbeteren.

Bioptron lichttherapie systeem is:


• EEN MEDISCH APPARAAT GEMAAKT IN ZWITSERLAND

• GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE         

• KLINISCH GETEST, BEWEZEN & GECERTIFICEERD

   en dit voor een breed scala aan medische aandoeningen

• MEER DAN 2,5 MILJOEN APPARATEN WERELDWIJD GEBRUIKT

• INGESCHREVEN ALS MEDISCH APPARAAT IN:
  • EUROPA (93/42 / EEG)
  • AUSTRALIË (TGA-CERTIFICAAT)
  • CANADA (HC CERTIFICATE)
  • VS (FDA (510 (K))
     
BIOPTRON-therapie is een unieke methode van immuno-modulatie. Het ondersteunt ons lichaam in het geval van immuno-depressie, bijvoorbeeld in een postoperatieve periode, bij oncologische patiënten of in het geval van eerdere aandoeningen van de luchtwegen – in situaties waarin het immuunsysteem wordt aangetast en het organisme niet voldoende kan beschermen.  Bioptron Hyperlight-therapie is ook met succes gebruikt als conjunctieve therapie om het immuunsysteem effectief te versterken en de strijd tegen elke ziekte te ondersteunen.

COVID-19 veroorzaakt een immunosuppressieve aandoening en verergert verschillende pathologieën die in een andere context geen grotere gevolgen zouden hebben. Geconfronteerd met geen beschikbare genezing, omarmt de bevolking verwoed strengere hygiëneroutines en beschermt ze zichzelf door geïsoleerd te blijven of door maskers te gebruiken.
De beste beschermende maatregel is het versterken van het immuunsysteem dat het lichaam helpt om virussen en bacteriën effectief te bestrijden.
Dit is vooral belangrijk voor kwetsbare populatie, met reeds bestaande chronische aandoeningen die hun gezondheid bemoeilijken en het begin van een infectie door andere virussen of bacteriën vergemakkelijken, wat hun medische toestand verergert.
Bioptron lichttherapie,
klinisch getest, bewezen en gecertificeerd Zwitsers medisch apparaat

stimuleert de productie van specifieke cytokines (kleine moleculen die als boodschappers tussen immuuncellen werken) die de cellulaire immuniteit activeren, waardoor de antivirale en antibacteriële afweer van de mens toenemen in het lichaam.Bioptron Hyperlight Therapy – klinisch getest, bewezen en gecertificeerd Zwitsers medisch
Bioptron Hyperlight-therapie normaliseert ook andere bloedindexen (aantal leukocyten, niveau van ontstekingsmarkers en immunoglobulinen) die bijdragen tot het behoud van een sterk en efficiënt immuunsysteem. Alleen geoptimaliseerde verdediging zorgt voor een effectievere en succesvolle bestrijding van externe ziekteverwekkers!
 
In leukocyten en andere cellen modelleert Bioptron Hyperlight Therapy DNA-synthese om de immuunrespons aan te passen aan een antigene stimulus.  Sommige cellulaire mechanismen van immuuncellen worden versterkt, zoals de productie van antilichamen en de fagocytose activiteit van monocyten en granulocyten (capaciteit om deeltjes op te nemen en te vernietigen, zoals virussen, bacteriën of tumorcellen).
De immuun cellen die verantwoordelijk zijn voor het coördineren van een gecoördineerde en effectieve antivirale en antibacteriële respons, zijn actiever en structureel gemodificeerd om een ​​nauwkeurige verdediging te bieden.
 
Het gebruik van Bioptron lichttherapie op het lage ruggebied, het frontale bot van de schedel en / of het borstbeen voor slechts 10 minuten per dag, zal het immuunsysteem versterken, waardoor het zijn vermogen vergroot om het hele organisme te verdedigen tegen externe pathogenen.

Makkelijk te gebruiken. Pijnloos. Tijdbesparend. Zuinig. Geen gekende bijwerkingen.  Geschikt voor iedereen!
Menu